sweet dumpling pumpkin

Over de groente
Sweet Dumpling is een kleine, mooie witte pompoen met groene strepen en vlekken. Hij is zoeter dan de meeste andere pompoenen, en kan in zowel hartige als zoete gerechten worden gebruikt. De schil is eetbaar na het koken of roosteren, dus schillen is niet nodig. Hij gaat goed samen met onder meer ahornsiroop, bruine suiker, salie, oregano, tijm, nootmuskaat en kaneel.
About
Sweet Dumpling is a small, pretty white pumpkin with green stripes and flecks. It is sweeter than most other pumpkins, and can be used in both savoury and sweet dishes. The skin is edible after it’s been cooked or roasted, so no need to peel it. It pairs well with maple syrup, brown sugar, sage, oregano, thyme, nutmeg and cinnamon among other things.


Bewaren
Het beste kunnen pompoenen op een luchtige plek bewaard worden, tussen de 8 en 18 graden Celsius. Contoleer ze bij langer bewaren regelmatig en keer ze af en toe om, om rotting te voorkomen. 
Storage
Pumpkins can best be stored in an airy place, between 8 and 18 degrees Celsius. If stored for longer, check them regularly and turn them over once in a while to prevent rotting.
Kook info
Sweet Dumplings kunnen worden geroosterd, gekookt in een soep, gevuld en zelfs in de magnetron.
Cooking info
Sweet Dumplings can be roasted, cooked in a soup, stuffed and even microwaved.


Have a recipe you would like to share?
Email us and we can add it to the list! ︎