Spruitjes
•Brussel Sprouts
Over de groente
We eten de peulen langs de stengel van de planten, ze lijken op kleine kooltjes. De bladeren zijn ook eetbaar. Ze houden van kouder weer en daarom zijn ze populair in Noord-Europa.
We eten de peulen langs de stengel van de planten, ze lijken op kleine kooltjes. De bladeren zijn ook eetbaar. Ze houden van kouder weer en daarom zijn ze populair in Noord-Europa.
About
We eat the pods along the stem of the plants, they look like tiny cabbages. The leaves are edible too. They like colder weather and for that reason they are popular in northern europe.
We eat the pods along the stem of the plants, they look like tiny cabbages. The leaves are edible too. They like colder weather and for that reason they are popular in northern europe.
Hoe oogst je?
Oogst de hele stengel, waarbij u de basis afsnijdt.
Oogst de hele stengel, waarbij u de basis afsnijdt.
How to harvest?
Harvest the whole stem, cutting at the base.
Harvest the whole stem, cutting at the base.
Bewaren
Bewaar het een week in de koelkast.
Bewaar het een week in de koelkast.
Storage
Store in the fridge for a week.
Store in the fridge for a week.
Have a recipe you would like to share?
Email us and we can add it to the list! ︎