Chinese bieslook
•Chinese chives

Over de groente
Chinese bieslook is een van de oudste bieslook-soorten. Deze variant heeft een sterke knoflooksmaak en is wat pittiger dan de gewone bieslook. 
About
Chinese chives are one of the oldest chive varieties. This variety has a strong garlic flavour and is a bit spicier than regular chives.
Hoe oogst je?
Snijdt of knip 5cm boven de grond af.
How to harvest?
Cut 5 cm above soil level.


Bewaren
Bieslook kan enkele dagen in vochtig keukenpapier in de koelkast bewaard worden, of in een gesloten zakje worden ingevroren.
Storage
Store in a vase of water for a few days.
Kook info
Nadat u de bladeren hebt verwijderd en geschild, kunt u de kardoen gratineren, of gebakken en bedekt met kaas, of in een soep verwerken.
Cooking info
Chives can be kept for a few days in damp kitchen paper in the fridge, or frozen in a sealed bag.


Have a recipe you would like to share?
Email us and we can add it to the list! ︎